נשלחה על ידי: יריב נושא: מתוסכל לגמרי בתאריך: 5/2/2010 20:25
תוכן ההודעה:
הסיפור ארוך
דבר ראשון אני רוצה לומר לכם שאני הנדסאי בלי תעודה ובלי דיפלומה זאת אומרת שעשיתי יג יד הגעתי לסוף היד אבל לא עברתי את רוב הבחינות(אבל בסופו של דבר לפי הרישומים שלי אני הנדסאי לכל דבר) , עד היום שיררתי בצבא בלי שום בעיה ועם רצון להתקדם בכל מקרה לפני שבועיים שלוש ביקשתי פסילת מקצוע כדי לעבור להיות במקצוע אחר שיותר יענין אותי בצבא אני לא בנאדם שיכול לשבת כל היום מול המחשב, אחרי שאמרתי את זה למפקד שלי הוא אמר לי שזאת לא תהיה בעיה והוא ידבר עם המב"ס בכל מקרה אחרי יומיים בערך העבירו אותי למדור שמתעסק אך ורק עם המקצוע שלמדתי אותו ושמו לי מפקד אחר אפילו שלא רציתי, המקד שלי כיום לא מתחשב בכלל בבעיותי הכלכליות וצורחי ההגעה שלי לבסיס עד היום הגעתי לבסיס ב9 כיוון שאני גר רחוק מהבסיס ויש לי עוד סיבה אישית שאני לא רוצה לדבר עלייה ולא רוצה לומר אותה למפקדי בכל מקרה עכשיו אני מבין כמה טוב היה לי אצל המפקד הראשון הוא היה יודע להשתמש בי לא הייתי מתעסק הרבה במחשב אלה הרבה בסיורים בכל מקרה עכשיו הבעיה שלי היא שאני רוצה או לחזור למפקד הישן לי או לפסול מקצוע ומיצידי לצאת לקרבי היום או לעבור בסיס ששלושת הדברים האלה מאוד מאוד קשים אני מנסה להראות למפקד שלי עכשיו שאני לא מבין כלום במקצוע ואמרתי לו שלא טוב לי אצלו ואני רוצה לחזור להמפקד הישן שלי אבל הוא לא רוצה להקשיב לי בכלל גם בראיון הראשון שלי איתו שמעתי אותו מדבר עם השלישה ואומר לה שהוא לא סופר אותי כהנדסאי זאת אומרת שאני לא שווה הרבה בשבילו הגעתי למצב של מרמור ודכאון אפילו בלילות קשה לי להירדם בגלל זה, וכמה שהסברתי לו שאני לא יכול להגיע בשמונה ששנה שלמה אני מגיע רק בתשע בגלל הסיבות שלי הוא לא הבין עכשיו יש לי כמה שאלות מה יש לעשות בנידון?
העם קב"ן יכול להביא לי אישור להגעה מאוחרת?
והעם כדאי לי לנסות לפסול את המקצוע?