ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים
 
פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה
    
נשלחה על ידי:  דור
נושא: עזרה דחופה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בתאריך: 24/1/2010  23:45

תוכן ההודעה:

קיבלתי מפסיכאטר את הדברים הנ"ל :
שינוי שיבוץ - והוא ציין פליטה מהיחידה
לעלות לועדת פרט - על מנת לקבל הקלות ת"ש
פסילת מקצוע
והורדת פרופיל 45 - נפשי

ניגשתי אל השלישיה לגבי הדברים האלו
והיא אמרה לי שלגבי שינוי שיבוץ אני צריכה להגיש טופס שינוי שיבוץ אצל המשקית תש ולראות אם יאשרו לי אותו..מה שנראה לי קצת לא הגיוני כי לא מערערים בצבא על המלצת פסיכיאטר ואני כבר בעבר קיבלתי בדיוק את אותה המצלמה על שינוי שיבוץ והשלישה הקודמת שלי הוציאה אותי בלי שום הגשת טופס בגלל שזה נפשי.
לגבי הועדת פרט היא אמרה שבגלל שהוא לא ציין הקלות ספציפיות אני יכולה להראות את ההמלצה להקלות ת"ש למפקד שלי וזה נתון לשקול דעתו אם הוא רוצה לתת לי הקלות או לא..מה שגם נראה לי הזוי.
ולגבי הפסילת מקצוע היא אמרה שאני צכה לדבר עם המפקדת שלי שתתחיל תהליך לפסילה שכל מיני אנשים צריכים לחתום על זה ואני יודעת שככה זה אמור להתבצע אבל בגלל שהמקצוע שלי בצבא דורש פרופיל לפחות 64 אז אוטומטית הוא נפסל כי יש לי 45 - נפשי ואני גם יודעת שכאשר יש לך פרופיל 45 נפשי אתה לא יכול להיות בעל מקצוע אלא עובד כללי.
והשלישיה גם על זה אמרה לי שזה לא נכון.

בבקשה תעזרו לי הייתי רוצה לדעת את החוקים המטכליים לגבי כל סעיף שקיבלתי מהפסיכיאטר כי פשוט כל מה שהיא אמרה היה נשמע כמו הנפצה אחת ענקית כדי להקשות עלי.

תודה מראש..




23:45 | 24/1/2010  עזרה דחופה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! - דור     
02:17 | 25/1/2010    לשאלתך - 4U