ניווט מהיר - בחר/י פורום:   זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום זכויות חיילים ות"ש - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אלמוני מאוד מאוד מאו
נושא: אהההה!!!
בתאריך: 27/1/2008  16:03

תוכן ההודעה:

טוב המקרה שלי קצת ארוך.. מבולגן ומסורבל
החלטתי לפרסם אותו פה בפורום לראות אם יש למישהו משהו להגיד בעניין אולי למישהו יש עצות כי אני באמת בבלגן...

אז ככה התגייסתי ביולי לקורס טייס 160, היה נחמד אבל נגמר, ארבע חודשים והגעתי לצ´ק הארור מספר 15, ונפלתי מהקורס.
הגעתי לבקו"ם כולי חדור מוטיבציה קרבית, וקיבלתי שבועיים וחצי דח"ש לשבוע ראיונות שרק כשאתה מגיע אליו אתה מגלה שיש הקצאות אחדות לכל אחת מהיחידות המוצעות בשבוע, כאשר היינו איזה 60 חבר´ה בערך, נפילי טייס חובלים ואיזה שני חבר´ה ממטכ"ל.
קיצר ראיונות מוזרים של דקות אחדות, ובסוף השבוע נאמר לי ולעוד חצי בערך מהאנשים שאף אחד מהיחידות לא מעוניינות בנו.
אם הם לא רוצים תמטכ"ליסטים, אני לא יודע מה הם כן רוצים..
קיצר בסוף לכל אחד שלא עבר קיבל אשכולות כאלה רגילים כמו שכל חייל מקבל, וכמובן שהגדודים הנחשקים עם יחידות החטיבה המובחרות (נח"ל גולני דברים כאלה.. ) היו מלאים עד אפס מקום.. בכל מקרה כל אחד רשם את שלו, והרוב אכלו אותה את האמת.
אני קיבלתי הנדסה קרבית. אני יודע, בכל מקום אפשר להצליח, ובלה בלה בלה ואין חשיבות לצבע כומתא וכמה שאני יודע שזה נכון.
אבל עדיין נמנעתי מלהגיע להנדסה קרבית, רק במקרה הגרוע ביותר וכמוצא אחרון ללכת לגיבוש יהלו"ם (נכון שיהלום זה חתיכת יחידה אבל אם אני לא אעבור את הגיבוש ואני אתקע בהנדסה קרבית זה יהיה מצב רע רע רע) אז סירבתי פקודת פינוי בבקום, קיבלתי צעקות מקצינים ואיומים וכאלה, הקצין מיון למד טוב מאוד איך לצעוק ולהפחיד אנשים כמוני, אבל אחרי כמה פעמים שאתה עובר את זה אתה לומד לא להתרגש מזה יותר מידי...
אז הייתי בפלוגת דובב (מקום לפני המעצר שמנסים לשכנע אותך ללכת למקום המסויים) וקיבלתי חפירות מכל הכיוונים, עד שהגעתי בסוף למעצר בבקו"ם ונשפטי ל-7 ימי מחבוש אותם ריציתי בבס"כ (בסיס כליאה) 396 שבעתלית (כלא 6..)
המקרה שלי כבר הגיעה לרע"ן תגבורת סדיר (מקום שני בדירוג בבקום אחרי מפקד הבקום) שאמר לי מפורשות במשפט שלי לפני כלא 6 שהוא מטפל בעניין שלי אישית ושאני לא יכול לשחק איתו משחקים.
חזרתי אחרי שבוע לבקום, ביקשתי קצת זמן לחשוב בשביל כמה רגעי בית אנושיים משפחה חברים וחברה ונתנו לי 24 שעות (למרות שהיה יום רביעי, והיו יכולים לוותר עד ראשון) בקיצור טלפונים לאחים לקצינים פה קצינים שם נסיונות לעזור חפירות כלא מעצבן, צעקות ממשטרה צבאית, אמא וחברה מודאות, צעקות מקצינים, משפטים וכל זה כי רציתי לשרת באחת מחטיבות החי"ר המובחרות.
ביקשתי בעיקר צנחנים כי המטרה הייתה להגיע למגלן (לא שזה יהיה קל אבל זה מה שרציתי) ביקשתי מהם גם נח"ל גולני שום דבר לא הזיז להם, רק הצעות על שריון ותותחנים (תודה רבה).
אז אחרי כל הבקשות (אפילו לגיבוש צנחנים לא קיבלתי) ביקשתי דח"ש למרץ לנסות שיבוץ מחדש ולפתוח דף חדש (דחש חדש.. D:)
מה שכן קיבלתי זה סטירה וצעקות ושפיטה נוספת ל14 ימי מחבוש הפעם בכלא 4. עברו עוד שבועיים של שביזות בצעקות ממד"כים מדכאים ביותר בכלא. שוב בקשות צעקות טלפונים לאנשים שינסו לעזור לי כל מיני דברים כאלה ואחרים אח שמנסה לעזור קשר עם מגלן עצמה שהייתה מוכנה לשמוע אותי מאוד ולראיין אותי, במידה ואני אצליח להגיע לחטיבה 35 (צנחנים) שם יש לה יכולת שליטה. כפי שאתם מבינים קיבלתי עוד בעיטה אבל הפעם זה היה מוזר.
קיבלתי דח"ש למרץ, בכיוון של הנדסה קרבית. כלומר שום דבר לא השתנה, רק התאריך. כרגע אני בקשר עם קצין תלונות הציבור והם בודקים את העניין שלי, מקוה שהם יוכלו לעזור. אני רק מבקש צ´אנס להגיע ליחידות האלה בשביל שירות קצת אחר משלוש שנים של באסה..

אז עכשיו אני בבית עושה כושר מרים טלפונים שולח פקסים מחכה מחכה מחכה מחכה מחכה ומנסה לעשות משהו...
והחלטתי גם לפתוח את הסיפור לכל מיני מקומות שאולי אנשים שיראו את זה יוכלו לייעץ או לעזור..
אזזז...
חפירה דיי ארוכה.. כן.. טוב אז אשמח לשמוע את התגובות שלכם.. תודה רבה !

אם מישהו רוצה ליצור קשר נא לכתוב פה תאייסי או אי מייל או משהו, ככה זה שאתה יוצא מקורס טייס ומדבר בפורומים על בלגאנים שלך עם הצבא, פראנויה מוחלטת ...

16:03 | 27/1/2008  אהההה!!!  - אלמוני מאוד מאוד מאו     
14:37 | 13/2/2008    יש סיכוי לתגובה - אלמוני