ניווט מהיר - בחר/י פורום:   שיח מילואימניקים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | נושאים כללים

פורום שיח מילואימניקים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אבי
נושא: משחררים אותי ממילואים ללא כול סיבה נגד רצוני
בתאריך: 1/7/2007  16:20

תוכן ההודעה:

ביום חמישי האחרון 5.1.07 קיבלתי טלפון מהקישור של היחידה ובוא שואלים אותי אם אני מגיע לטקס הפטור
שאלתי איזה טקס את מדברת והיא אמרה ששיחררו אותי מצהל
אמרתי לה שאני בן 33 ואני צעיר ואינני מעוניין שישחררו אותי מצהל
היא אמרה שנבחרתי בהגרלה ואני משוחרר מהמילואים
אמרתי לה שאני לא מגיע לשום טקס אני לוחם כשיר שמבצע את תפקידו על הצד הטוב ביותר ואין סיבה לשחרר אותי
דיברתי עם הקצינת קישור והיא אמרה שאינה יודעת דבר כי היא חדשה ושאלה אותי עם דיברו איתי לגבי זה ואמרתי לה שלא זה נחת עלי כרגע
דיברתי עם הקצין הממונה שלי והוא אמר שאינו יודע על מה אני מדבר
דיברתי עם השליש והוא אמר שכן אני משוחרר כי לא נמצא לי תפקיד ואחכ שלחצתי עליו אמר שאני לא מתאים למסגרת ולבסוף אמר שאני בעייתי
ברצוני לציין שאם לבוא למילואים ולהתנדב גם שלא צריך ולעשות הכול מה שמבקשים ממני זה בעיה אז אני מודה באשמה אבל עד היום לא העמידו אותי לדין לא סירבתי פקודה לא עשיתי בעיות ואין לי שמץ של מושג מה קורה פה
אני לוחם עם וותק של 13 שנה אני מהמקימים של היחידה ואם יש מישהו שיכול להריץ את הצבא קדימה זה אנחנו אז את הוותיקים משחררים ללא כול סיבה
יכלו למצוא לי תפקיד בגדודים אחרים אבל לא הם מוציאים אותי וזה דבר שיכול לגרום לי לבעיות באזרחות כי יחשבו שאני בעייתי אם שחררו אותי בגיל כזה
הכי קל להגיד שאני בעייתי ולסגור עניין ואף אחד לא ימשיך לבדוק ואם אני באמת בעייתי למה אני יתעקש להשאר בצבא מה נפלתי על הראש
אתמול בלילה דיברתי עם השליש החטיבתי והוא אמר שהוא קבלן ביצוע ולא משנה מה אני חושב או רוצה הצבא החליט וכך יעשה
עושה רושם שיש פה קצינים שמנהלים צבא לקוי דפוק ללא מחשבה מה הפלא שהפסדנו בלבנון
אני מבקש ממכם לעזור לי להשאר ביחידה ובצוות שלי אני צעיר וזו זכותי לשרת את ארצי

16:20 | 1/7/2007  משחררים אותי ממילואים ללא כול סיבה נגד רצוני  - אבי     
18:19 | 29/4/2007    הייתי ביחידות מילואים עד גיל 50.בני שוחרר בן 30 - צנחן, אבא של חיילים