ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  חסוי
נושא: בעיה מנטלית ורפואית בצבא
בתאריך: 28/1/2008  13:54

תוכן ההודעה:

לפני כחודשיים התגייסתי לשירות קרבי בצה"ל. הגעתי לחייל שלא רציתי אך עם מעט מוטיבציה להמשיך.
בשבועות הראשונים התחילו כאבים חזקים מאוד באיזור המפשעה ולאחר מכן הובילו לכאבים עוד יותר רציניים באיזור הגב העליון (עד למצב שאני בקושי מצליח לעמוד, להרים, ואחרי כל הליכה מהירה אני מתקפל מכאבים). אני נמצא בב´תים כבר קרוב לחודש וחצי,ואני לא זוכה לטיפול רפואי הולם. עם כל הכנות המוטיבציה שלי ירדה ואין לי שום רצון לשרת בחייל הזה ובטח שלא בתפקיד קרבי (בגלל היחס המזלזל שאני מקבל למצב הרפואי שלי ובגלל העובדה שלא מכבדים את הבי´תים שלי בחלק מהמקרים ודורשים ממני להזיק לעצמי).
מעבר לזה, העובדה שאני לא אקטיבי בטירונות משפיעה גם בהיבט החברתי, אנשים לא מסתכלים עלי בעין יפה כי אני לא יכול לעשות הרבה מה שאומר בעקיפין שהם צריכים לעשות יותר כדי לפצות על כך, לכן הם זורקים הערות לא יפות, רבים איתי ולפעמים גם מאיימים. לצערי אין לי ברירה ואני מרגיש רע והם תורמים להרגשה הזאת בכל הזדמנות. יש ימים שאני לא רוצה לקום, זה יכול להגיע למצב של דכאונות (לא לרמה של התאבדות וכו´ - יש גבול), התבודדות, ועוד.
אני מאוד מודע לעצמי אבל זה לא עוזר לי בהתמודדות עם המצב הזה.
לפי דעתי הפתרון הטוב ביותר הוא ועדה רפואית אבל החופ"ל אמר שהיחיד שיכול להמליץ על כך הוא רופא מומחה (שאותו כבר ביקרתי והוא לא המליץ).

בבקשה תתנו לי הכוונה כי אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות עם עצמי.

13:54 | 28/1/2008  בעיה מנטלית ורפואית בצבא - חסוי     
19:45 | 28/1/2008    חסוי - מיקי